CONTACT OPNEMEN

CRAIG PARKER

AlGEMEEN DIRECTEUR

Craig is verantwoordelijk voor het onderhouden van de klantcontacten om een goede klantrelatie te ontwikkelen, kansen te zien voor zakelijke groei en nieuwe concepten, oplossingen en producten uit ons Timoleon-productprogramma.

CRAIG SAYERS

OPERATIONEEL DIRECTEUR

Craig heeft ruime technische ervaring en gaat over OEM-contracten met enkele van de grootste verwarmingsfabrikanten in Europa en houdt de supervisie over de productie in Polen en onze CAD-ontwerpservice.

KAMILA JEMIELITY

Kamila is verantwoordelijk voor de bedrijfsprocessen in de fabriek, inclusief inkoopplanning, materiaalonderzoek, bestellingen, het opstellen van de vereiste documenten, het contact met leveranciers en klanten en het regelen van de verzending.

EMILIA KORZENIECKA

Emilia, onze HR-manager, is verantwoordelijk voor de coördinatie van alle administratieve activiteiten rondom de medewerkers binnen de organisatie en voor alle wettelijke en nalevingsvereisten en alles wat daartussen valt.

KAMIL JABLECKI

Kamil is verantwoordelijk voor de ontwerp- en calculatieafdeling; deze ontwerpt voor de groep intern en extern voor klanten over de gehele wereld. Hij werkt daartoe samen met de klanten om een goede klantrelatie te ontwikkelen.

PIOTR PORCZ

Piotr is verantwoordelijk voor de productieprocessen. Hij zorgt ervoor dat de producten veilig, economisch en op tijd worden geproduceerd en voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Hij houdt toezicht op het productieproces en coördineert alle activiteiten en productiewerkzaamheden.